Een mooi gebit is het beste visitekaartje

Orthodontiste Katrien Callebert in Geel is een erkend specialist in de orthodontie en lid van de Belgische Beroepsvereniging van Nederlandstalige Orthodontisten. U bent op afspraak van harte welkom in haar praktijk.

 

Orthodontie is een tandheelkundige specialisatie met als doel de correctie van onjuiste tand- en/of kaakstanden. Veel mensen spreken over "beugelen" in plaats van orthodontie. Het corrigeren van tanden kan zowel bij kinderen als bij volwassenen gebeuren. Een orthodontistische behandeling kan functioneelof esthetisch zijn, maar het doel blijft hetzelfde: de tanden, lippen en het gezicht in harmonie brengen.

 

Laat het gebit van uw kind op jonge leeftijd al een eerste keer controleren. Het kan namelijk zijn dat er een vroegtijdige behandeling nodig is om problemen in de toekomst te vermijden.

 

Afhankelijk van het probleem zal orthodontiste Katrien Callebert een behandeling voorstellen. Dat kan met uitneembare of vaste apparatuur.

 

U kunt u door uw tandarts laten doorverwijzen, maar u mag ook altijd rechtstreeks een afspraak maken met Katrien Callebert.

 

Neem contact op voor een afspraak of meer informatie!